De kaart van À la carte Arbeidsrecht

De kaart van À la carte Arbeidsrecht

Hieronder treft u de kaart met enkele vaste tarieven aan. Deze tarieven gaan uit van een redelijke tijdsinvestering. Zo weet u in deze gevallen op voorhand wat u (maximaal) aan advocaatkosten kwijt zult zijn. In tegenstelling tot de meeste advocatenkantoren vermeld ik hierna ook mijn gebruikelijke uurtarief, zodat u ook wat dat betreft niet voor verrassingen komt te staan.

Tarievenkaart

Haalbaarheidsanalyse nieuwe zaak
Haalbaarheidsanalyse Hoger Beroep
Second opinion (per vraagpunt)
Controleren VSO (t.b.v. WW, ZW of WIA)
Controleren VSO (+ advies onderhandeling)
Controleren VSO (+ onderhandelen) *
Opstellen VSO
Opstellen VSO + onderhandelen
600,-
1.000,-
500,-
350,-
500,-
1.250,-
700,-
1.500,-
Haalbaarheidsanalyse nieuwe zaak
€ 600,-

Haalbaarheidsanalyse Hoger Beroep
€ 1.000,-

Second opinion (per vraagpunt)
€ 500,-

Controleren VSO (t.b.v. WW, ZW of WIA)
€ 350,-

Controleren VSO (+ advies onderhandeling)
€ 500,-

Controleren VSO (+ onderhandelen) *
€ 1.250,-

Opstellen VSO
€ 700,-

Opstellen VSO + onderhandelen
€ 1.500,-

Voor particulieren zijn deze bedragen inclusief btw, voor ondernemers exclusief btw.
* = voor werknemers geldt dat deze kosten vaak geheel of gedeeltelijk door de werkgever worden vergoed.

Voor wie?

Voor mkb en particulieren

Maatwerk

Naast bovenstaande keuzes kunt u ook kiezen voor een meer of minder actieve rol van mr. Sjors Verhaagh in uw zaak. Overlegt u liever zelf met uw werknemer of werkgever? Bent u goed in staat om zelf een reactie op te stellen en heeft u daarom alleen begeleiding op de achtergrond nodig? Dan kunt u op die manier de nodige kosten besparen. Loopt het vast, dan laat u het vervolg aan mij over. Een volledige ontzorging is natuurlijk ook mogelijk.

De kosten bedragen € 225,- per uur inclusief btw voor particulieren en € 225,- exclusief btw voor ondernemers. Voor rechtsbijstandverzekeraars geldt een afwijkend uurtarief. Neem contact op om te bespreken wat in uw zaak gewenst is en om een inschatting te laten maken van de kosten.

Verzekering

Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, kunt u in veel gevallen uw eigen advocaat kiezen en bent u niet afhankelijk van de jurist die de verzekering u toewijst. In dat geval kunt u dus ook kiezen voor À la carte Arbeidsrecht advocaat.

Zodra er sprake is van een geschil dat tot een procedure zou kunnen leiden, mag u zelf een advocaat kiezen op kosten van uw verzekeraar. Dat is dus al snel het geval. Ook het sluiten van een minnelijke regeling valt onder de dekking van de rechtsbijstandverzekering. Zie hierover het artikel van mr. Hilberdink, zoals dat op 6 juli 2023 is gepubliceerd op de website van de Nederlandse Orde van advocaten.


Interim

Heeft u behoefte aan tijdelijke inzet van een arbeidsrechtadvocaat, dan bent u bij À la carte Arbeidsrecht advocaat ook aan het juiste adres. Denk aan de opvang tijdens zwangerschapsverlof, arbeidsongeschiktheid, vakanties, piekdrukte en onderbezetting. Interim-opdrachten zijn altijd maatwerk. Neem contact op om te bespreken wat u nodig heeft en wat ik daarin voor u kan betekenen.
xml:space="preserve">
Wat zeggen mensen over À la carte Arbeidsrecht advocaat:
Bij deze laten we je graag weten dat wij zeer content zijn met jouw handelwijze in deze kwestie. Je hebt ons uiterst adequaat geholpen. Wij vonden het prettig samenwerken. Je was altijd bereikbaar, wist mij op momenten dat ik het nodig had gerust te stellen c.q. te kalmeren. Wij hopen je niet meer nodig te hebben, maar mocht dat wel zo zijn dan hebben wij er het volste vertrouwen in dat je ons wederom adequaat zult helpen. Nogmaals hartelijk dank.
Ik heb À la carte ingeschakeld om mij bij te staan bij een eenzijdige opzegging door mijn werkgever (een gemeente) na een vast dienstverband van bijna 30 jaar. Zelf zat ik vol emotie, maar Sjors pakte dit met zijn expertise heel professioneel aan wat mij veel rust bracht. Door zijn deskundige aanpak en empathisch vermogen voelde het direct goed en vertrouwd. Sjors was heel toegankelijk, goed bereikbaar en reageerde snel en deskundig op veranderingen in de zaak. Mijn werkgever was helaas niet voor rede vatbaar en zette een peperdure advocaat op de zaak met als doel mij helemaal kapot te maken. Sjors heeft mij hierbij persoonlijk begeleid, goed geadviseerd en deskundig en adequaat gecommuniceerd naar mijn werkgever. Toch bleek de gang naar de rechtbank onvermijdelijk. Het verweerschrift dat Sjors hiervoor moest schrijven was goed onderbouwd en voor de rechter aanleiding om mijn werkgever met de vloer gelijk te maken. Sjors heeft hierbij het maximale voor mij eruit weten te halen en het behaalde resultaat is beter dan ik had durven dromen. Ik kijk terug op een prettige samenwerking en een zeer tevreden resultaat. Dank je wel Sjors.À la carte - gespecialiseerd, persoonlijk, betrokken