Individuele arbeidsovereenkomst

Individuele arbeids­overeenkomst

Voor alle zaken die betrekking hebben op de individuele arbeidsovereenkomst, kunt u bij À la carte Arbeidsrecht advocaat terecht. Neem contact op als u advies wenst of bijstand in een procedure nodig heeft. En zeker als het om ingewikkelde zaken gaat, bent u bij À la carte Arbeidsrecht aan het juiste adres.

Denk onder meer aan:

Rechtsbijstand in procedures in eerste aanleg en hoger beroep, Rechtsbijstand bij bezwaar- en beroepscommissies, Advies over uw specifieke situatie, Haalbaarheidsanalyse nieuwe zaak, Haalbaarheidsanalyse Hoger Beroep, Second opinion en Vaststellingsovereenkomst (VSO).

Direct naar meer informatie over

Interim, begeleiding en cursussen

Teveel werk? Tijdelijke overbrugging nodig? Een nieuwe medewerker aangetrokken? Als advocatenkantoor kunt u mij ook ad interim inschakelen, zodat uw arbeidsrechtpraktijk goed blijft lopen. En ook als u graag inhoudelijke begeleiding voor een van uw advocaten zoekt, sta ik voor u klaar.

À la carte Arbeidsrecht advocaat biedt in overleg ook cursussen aan, bijvoorbeeld over
arbeidsongeschiktheid en ontslag.

Lees meer informatie over
Advies over uw specifieke situatie?

Gelukkig kunnen de meeste zaken buiten de rechter om worden opgelost. Maar waar heeft u eigenlijk recht op? En wat is uw positie ten opzichte van uw werkgever of werknemer? Welke mogelijkheden heeft u en wat wordt er van u verlangd? Graag denk ik met u mee en wijs ik u op de mogelijkheden én op de onmogelijkheden. Zo kunt u goed geïnformeerd de juiste keuze maken.
À la carte - gespecialiseerd, persoonlijk, betrokken